8192
8192: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated
script: /www/webvol16/dz/7ntc6iuho75imle/surprice.rs/public_html/lib/core/dbs.class.php line: 729

Rent a Car Beograd

SA SURPRICE Rent A Car-om LETO JE BLIŽE (NEGO ŠTO MISLITE)

 

Mart je mesec kada je najbolje planirati letovanje! Pitate se kako i zašto kad još uvek možemo otići na skijanje, ili se sankati i kliskati. U pravu ste, ali je februar mesec kada se, tradicionalno, u Beogradu održava Sajam turizma – ove godine 41, i kada možete naći letovanje po vašoj meri, i kad je reč o destinaciji i kada je reč o ceni.

Sajam turizma jeste trajao od 21. do 24. februara, ali još uvek nije završen – popusti koji su važili na februarskom sajmu u većini agencija traju i u martu pa možete pogledati ponudu, rezervisati već danas i ostvariti odličnu uštedu za letovanje iz snova te sa Surprice Rent a Car-om iz Beograda otputovati na odmor.

Grčka je najčešća destinacija turista iz Srbije. Onaj ko namerava da ove godine ide u Grčku na letovanje, verovatno je već iskoristio sajamski popust i uplatio aranžman.

Odlučili ste se za destinaciju po svojoj meri, uplatili letovanje u apartmanu ili hotelu ali nemate organizovan prevoz. Ne volite da idete autobusom jer želite svoj komfor – da možete da napravite pauzu gde i kada želite. Ili imate automobil s početka prošle decenije, ili ne daj bože stariji, pa niste sigurni da li će vas ostaviti na putu, onda je iznajmljivanje automobila idealno rešenje, a SurPrice rent a car Beograd rešava vaš problem jednostavno i brzo. Najveći izbor automobila po najpovoljnijim cenama nije samo floskula već je zaista tako jer je naša rent a car agencija fleksibilna i cenu najma prilagođava potrebama klijenata.

Ako se pak još niste odlučili gde ćete na letovanje, mi vam predlažemo Sitoniju, poluostrvo smešteno južno od centralnog dela Halkidikija, među srpskim turistima poznato kao „drugi prst“. Sitoniju odlikuje tirkizno more, netaknuta priroda i duge peščane plaže. Naši turisti najčešće posećuju Neos Marmaras, Sarti i Nikiti, u čijoj blizini se nalaze čuvene plaže Agios Joanis, Lagomandra, Kalogrija i Koviju, kao i na istočnoj obali Trani Amuda i Lagonisi.

Za mirna porodična letovanja rezervisani su Vurvuru, nekadašnje vikend naselje Solunjana, Toroni, Kalamitsi, vazdušna banja Metamorfozi i Sikija, koji nemaju skoro ništa od sadržaja društvenog života, ali imaju prelepe plaže. Gerakini i Psakudija imaju veoma malo sadržaja, pa su idealni za miran odmor, kao i za turiste iz Srbije koji ne vole dugo da se voze do svog odredišta pošto se nalaze najbliže Solunu.

Porto Kufo i Pirgadikija, mala ribarska mesta, kako stvorena su za odmor i obilazak Sitonije, kao i Ormos Panagijas, odakle polaze brodovi na krstarenje oko Atosa, u obilazak Svete Gore i majušnog ostrva Amuljani.


 

SURPRICE Rent a Car Beograd VAS VOZI NA SKIJANJE

 

Ukoliko pak želite da još malo u ovoj sezoni osetite čari zime, možete otići do Banskog ili Boroveca u susednoj Bugarskoj.

Borovec je najstariji zimski centar u Bugarskoj, na padinama planine Rila i u podnožju najvišeg vrha na Balkanu, Musale (2925 m). Stare borove šume čine Borovec zdravim, a 15 skijaških staza uzbudljivim mestom za sportove na snegu. A kada sneg zakaže, i dalje možete uživati u skijanju jer postoji šest pokretnih topova za pravljenje veštačkog snega. Staze su osvetljene i rade do 22 sata, tako da

će skijaški ugođaj biti potpun čak iako ste došli samo na produženi vikend. Za tu priliku, SurPrice rent a car vam nudi automobile po ceni od 36 evra za tri dana. A ako ste iz Niša, ili vam je Niš blizu, SurPrice ima svoju poslovnicu na aerodromu „Konstantin Veliki“, a željeno vozilo možete preuzeti i u samom gradu Nišu.

Bansko je nešto dalje od Beograda nego Borovec i mlađi je turistički centar od Boroveca, ali takođe ima svoju već dugogodišnju tradiciju skijaškog centra. Smešten na padinama planine Pirin, Bansko je mešavina etno stila i savremene arhitekture. Ski-sezona počinje sredinom decembra i traje do sredine aprila, tako da još uvek imate priliku da posetite ovaj zimski turistički centar. A ako ne iskoristite sneg, u Banskom možete uživati i na okopnelim terenima za golf, teniskim terenima, u planinarenju, jahanju konja, kao i u fitnes i spa-centrima. A kada se umorite od svega toga, predah potražite u autentičnim bugarskim mehanama.

Činjenica da se npr. od Beograda do ovih skijaških centara putuje oko deset sati, zavisno od vremenskih uslova i uslova na putevima, neće vam teško pasti jer vam naša vozila pružaju bezbedno i udobno putovanje. A ako niste radi da toliki put pređete samo radi produženog vikenda, iznajmite automobil na pet do sedam dana po ceni već od 70 evra.

Ako ste u Beogradu od 1. do 5. marta, obavezno svratite na beogradski Sajam na manifestaciju specijalizovanu za sve vrste plovila, opremu za lov i ribolov, kao i za sportove na vodi i u vodi (ronjenje). Tu ćete videti jahte, glisere, jedrilice i nautičku opremu kojoj mogu pozavideti mnoge svetske poznate marine. A oni zaljubljenici u vodu sa „plićim“ džepom na ovom mestu mogu naći polovna plovila.

SurPrice rent a car ima svoju poslovnicu na Novom Beogradu pored aerodroma „Nikola Tesla“. Kontaktirajte nas i rezervišite neko od vozila po vašoj meri. Kvalitet vam garantuje više od 500.000 korisnika naših usluga u 129 gradova u 29 zemalja.